Beszélő Babakezek Online Haladó Csoportok | Beszélő Babakezek

Beszélő Babakezek Online Haladó Csoportok

A Beszélő Babakezek idén tavaszra tervezett és már megszervezett extra haladó tanfolyamait egy csapásra elsöpörte a járvány. Többen le is tettek arról, hogy részt vegyenek a Beszélő Babakezek tanfolyamokon, de akadt néhány lelkes és kitartó anyuka, aki ragaszkodott ahhoz, hogy minden körülmények között folytassuk a foglalkozásokat. Így született meg az első ONLINE HALADÓ tanfolyam elsősorban az eredeti Játszó II. tematikájára épülve. 

Az első online haladó csoportom pozitív visszajelzéseinek hatására és a kedves érdeklődésekre tekintettel már újabb haladó online tanfolyami csoportot is indítottam, ami éppen most is zajlik. 

Tudj meg többet arról, hogy mi van a háttérben, milyen élményekkel, tapasztalatokkal lettek gazdagabbak a már tanfolyamot végzett anyukák. Ismerd meg, mit hozott az életükbe a Beszélő Babakezek program!
 


 

Mit mondtak az első online haladó csoportom résztvevői? 

 • „Én nagyon élvezem, abszolút működik!” 
   
 • „Sok előnye van ennek az oktatási módnak: sokkal koncentráltabban átjönnek az ismeretek, kevesebb a zavaró tényező.”
   
 • „Szerintem nagyon sokat beleteszel, és annyit biztos tanulunk, de inkább többet, mint a normál tanfolyamon. Ennyi házi tuti nem volt.”
   
 • „A Babakezek online-ban az a legjobb nekem, hogy visszanézhetem, akár Emmával, akár amikor alszik nyugiban, ahogy éppen jobb.”
   
 • „A mi esetünk egy picit más, eredetileg is úgy csatlakoztunk a tanfolyamhoz, hogy felvételről nézem az órákat. A többieket is csak videón látom, illetve a csoportban, de így is szívesen figyelem, hol tartanak, mik az élményeik.”
   
 • „Az online tanfolyamon hihetetlenül gazdag jelkincset kapunk, ráadásul minden egyedi kívánságot figyelembe véve, nagyon érdekes "szótárunk" lett, amit nagyon szeretünk. Többek között megtanulhattuk a 'sífelvonó' és a 'klíma' jelét is!”
   
 • „A tanult játékoknak, jelelős dalok, mondókáknak örülök a legjobban, ebből sose elég!”
   

Először „Online Játszótanfolyam” néven hirdettem meg, azonban a következő hasonló tanfolyamot már átneveztem „Online haladó tanfolyam”-ra, jelezve azt, hogy a Beszélő Babakezek foglalkozásokra jellemző rengeteg játék és szülő-gyermek interakció online módon nem megvalósítható. 

Ezen a kurzuson elsősorban ti tanultok még több jelet, még több játékötletet és még több dalt és mondókát jelelni, hogy aztán otthon gazdagítsátok velük a játékot. 

Ha te is szeretnél csatlakozni ehhez az online kurzushoz, jelentkezz itt.