A Beszélő Babakezek tanfolyamokról | Beszélő Babakezek

A Beszélő Babakezek tanfolyamokról

„Sok ötletes játékot és jópofa trükköt kaptunk, hogy hogyan tudjuk a jeleket a mindennapi tevékenységbe és játékba ágyazva megtanítani, hogy a jelelés igazi móka és valóban hasznos kommunikációs eszköz legyen.”
Fábián Dóra gyermekpszichológus

„Katának és a játszótanfolyamoknak köszönhetem, hogy nem torpantunk meg az elején, nem adtuk fel. Kislányomnak mindig óriási élmény volt.”
Császár Dalma

„A haladó tanfolyamra már nagy jelkinccsel mentünk, de minden alkalommal sokat tanultunk. Szonja mindig érdeklődve figyelte Kata újabb és újabb zsákjait.”
Szulovszky Brigitta

Mikor kezdjük?

A babajelbeszédet 6-9 hónapos korban célszerű elkezdeni. Ha ilyen korú a babád, itt az ideje, hogy megismerkedj a babajelbeszéddel.

A tanfolyamainkra szeretettel várunk várandós kismamákat is. Ez az időszak kiváló arra, hogy megtanuljuk a módszert, jól tudunk figyelni az órákra, nem tereli el a figyelmünket a babánk.

Ha babád elmúlt már 9 hónapos, nem baj, hiszen bármikor elkezdheted a babajelbeszédet. A fenti csak egy ajánlott időpont, nyugodtan kapcsolódhatsz a programhoz akkor is, ha már beszél a tipegő, hiszen a babajelbeszéd előnyeit ő is élvezheti. Sőt, ovisok is szeretni szokták!

Itt bepillanthatunk egy Babakezek foglalkozásra:

További videók a Babakezek Youtube csatornáján.

Előadás és bemutató

Zentai Kata, a Beszélő BabakezekTM program vezetője gyakran tart előadásokat, bemutató foglalkozásokat. Iratkozz fel hírlevelünkre és rendszeresen küldünk tájékoztatót az ingyenes programokról, rendezvényekről.
MOST ajándékba kapod A babák kedvenc jelei című anyagunkat is.

Feliratkozom

Online alaptanfolyam

részletek és jelentkezés itt: babakezek.hu/idopontok-online

Itt bepillanthatunk a Babakezek online alaptanfolyamba:
 


Alaptanfolyam (offline)

A 6 hetes (6x45 perc) tanfolyamon megtudhatjuk, hogy hogyan jeleljünk sikeresen a babával, milyen ütemben és hogyan vezessük be az első jeleket, melyek legyenek az első jelek, majd a további leghasznosabb jelek.

A Beszélő Babakezek program kiemelt hangsúlyt helyez a módszertanra, hogy minél egyszerűbben és természetesebben használjuk a jeleket. A tanfolyam alatt 100-120 jelet tanulhatunk meg, amelyek a baba szükségleteit és az őt körülvevő világot ölelik fel.

Az alaptanfolyam főként szülőknek szól, de a babák is velünk vannak. Oktatóink figyelemmel vannak a babákra is.

Intenzív alaptanfolyam (offline)

Intenzív foglalkozásokon a babajelbeszéd kevesebb alkalommal is (2x3 óra) elsajátítható.

Játszótanfolyamok (offline)

A már tanfolyamot végzett szülőknek és gyermekeiknek lehetőségük van a 6 hetes játszótanfolyamon való részvételre. A hangsúly a játékon van, de pontos tematika szerint haladunk és természetesen itt is kaptok segédanyagokat.

Magántanfolyamok

Igény szerint, megbeszélt időpontban és helyszínen egyéni és csoportos magánórák is vehetők. Érdeklődj e-mailben (info@babakezek.hu).

Jelentkezz a meghirdetett Babakezek-tanfolyamokra!

 

Lássuk, mikor indulnak a tanfolyamok!