Általános Szerződési Feltételek | Beszélő Babakezek

Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi dokumentum a Zentai Katalin e.v. által üzemeltetett babakezek.hu weboldal használatára, különösen a tanfolyamokra való online jelentkezésre vonatkozó általános szerződési feltételeket, valamint adatkezelési szabályzatunkat tartalmazza. Kérjük, figyelmesen olvassa el és csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha annak minden pontjával egyetért. A weboldalon történő böngészéssel és jelentkezés beküldésével elfogadja ezen szerződési feltételeket és adatkezelési szabályzatot.

A szerződés magyar nyelvű, iktatásra nem kerül, kizárólag elektronikus formában jelenik meg (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

A szolgáltató adatai

A weboldal üzemeltetője: Zentai Katalin egyéni vállalkozó
Székhely: 1031 Budapest, Rozália u. 38-42. (a székhelyen nincs ügyfélfogadás)
Adószám: 60592327-1-41
Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 21646294
Nyilvántartásba vette: Budapest III. kerület Óbuda-Békásmegyer Okmányiroda
Adatvédelmi biztos nyilvántartási száma: 00003-0012
Telefonszám: (20) 479 2829
Elektronikus levelezési cím: info@babakezek.hu

A weboldalon megrendelhető szolgáltatások köre

Weboldalunkon Beszélő Babakezek babajelbeszéd-tanfolyamokra és ingyenes bemutató előadásokra lehet jelentkezni. A feltüntetett árak forintban értendők és az általános forgalmi adó alól mentesek. A fizetés módja banki átutalás. A jelentkezés nem kizárólag a weboldalon lehetséges, hanem elektronikus levélben vagy telefonon is. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságait (a tanfolyam típusa, helyszíne, hossza, kezdeti időpontja) az adott tanfolyamot ismertető oldalon jelenítjük meg.

A rendelés menete

A tanfolyamokra való jelentkezéshez regisztrációra nincs szükség. A tanfolyami naptár oldalán kattintson a kiválasztott időpontra, majd az adott tanfolyamot ismertető oldalon a Jelentkezem gombra. Ezzel a jelentkezési űrlapra jut, ahol az alábbi adatokat lehet kitölteni:

Név (kötelezően kitöltendő)
Számlázási név (ha eltér a fent megadott névtől)
Számlázási cím (irányítószám, település, cím – kötelezően kitöltendő, kivéve ingyenes előadások esetén)
Emailcím (kötelezően kitöltendő)
Telefonszám
Gyermek (bece)neve
Gyermek születési ideje
Üzenet
Feliratkozás a hírlevélre
Egyetértés az ÁSZF-fel (kötelezően kiválasztandó)

A jelentkezési űrlap közvetlenül is elérhető a menüből. Ebben az esetben a kívánt tanfolyam legördülő listából választható ki.

Az űrlap adatait a Jelentkezem gomb megnyomásával lehet elküldeni. Sikeres elküldés esetén automatikus visszaigazolás érkezik a megadott emailcímre. Ha 48 órán belül nem érkezik automatikus visszaigazolás, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elektronikus levélben vagy telefonon.

A megrendelések feldolgozása és teljesítése

A jelentkezést két munkanapon belül feldolgozzuk és elektronikus levélben közöljük a fizetéshez szükséges adatokat. A megrendelőhöz megérkezett ezen visszaigazolás szerződéses kötelezettséggel jár. Az esetleges hibás adatbevitel elektronikus levélben korrigálható.

A megrendelések teljesítése a tanfolyamok jelentkezéskor megjelölt helyen és időpontban való megtartásával történik. Amennyiben a tanfolyam valamely okból a megjelölt helyen és időpontban nem kerül megtartásra, a jelentkezőket értesítjük és a megrendelő döntése szerint egy másik tanfolyamon vehet részt vagy a befizetett összeget visszautaljuk a megrendelő döntésének közlésétől számított 15 napon belül.

Elállási és felmondási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet értelmében Ön jogosult a szerződés megkötésének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállni e szerződéstől. Ha a szerződés teljesítése megkezdődött (a tanfolyam elindult), Ön jogosult a szerződés megkötésének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül felmondani a szerződést.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű, írásos nyilatkozatát juttassa el címünkre elektronikus levélben, esetleg postán. Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Elállás vagy felmondás esetén legkésőbb az Ön nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített befizetést. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk. Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget, így ezt a visszatérített összegből levonjuk.